Unikke firmagaver
& specialfremstillede brand produkter

Leder du efter et særligt design eller en unik og personlig firmagave til dine medarbejdere eller kunder, så løser vi opgaven med en ambition om at levere et skræddersyet, personligt og unikt produkt.

Vi har hjulpet små og store virksomheder samt offentlige institutioner med at designe og producere produkter, der passer til dem. Uanset opgavens omfang sætter vi en ære i at løse opgaven på en kreativ måde, der skal resultere i et æstetisk og smukt produkt, der afspejler dine ønsker og værdier.

Vi tegner, designer og producerer alle vores produkter på vores værksteder i København, og vi arbejder kun med bæredygtige materialer og designløsninger.

Kontakt os på info@kolekto.dk

Kolekto, herlufsholm


Blox Kolekto

Tidligere kunder

Herlufsholm

Det er med stor glæde, at vi har samarbejdet med KOLEKTO om scener fra Herlufsholm. Det er en gave, som vi har givet til både translokation og dimission til udvalgte studerende, og den består af otte silhuetter af bygninger fra Herlufsholm.

MIkkel Kjellberg, rektor

7N

Vi har i 2020 haft et rigtig godt samarbejde med KOLEKTO om vores julegave til vores kunder og konsulenter. Et Backgammen spil for hele familien i eget design. Vi var med i hele processen fra ide, farver, udformning og design.

Henrik Staalsø

Sikker betaling

Dine betalingsoplysninger
behandles sikkert og krypteret