Vindmølle for KK Wind Solutions i anledning af deres 40 års jubilæum.

KK Wind Solutions ønskede en unik og personlig gave de kunne give til kunder og samarbejdspartnere i anledning af deres 40 års jubilæum. KOLEKTO tegnede og producerede en skulpturel vindmølle i et enkelt formsprog. Med øje for detaljen vil skulpturen indgå som et dekorativt objekt i hjemmets indretning, hvor den elegante form vil stå som et symbol på bæredygtig ingeniør kunst.

 

Fremtiden kalder mere end nogensinde på bæredygtige løsninger. Den energi der skal binde samfundet sammen og drive udviklingen fremad skal være bæredygtig. Vindmøller spiller en afgørende rolle i den fremtidige udvikling af energiproduktion og omstilling til vedvarende energi. Udover at bidrage til en bæredygtig udvikling er vindmøllen en ingeniør-mæssig genistreg og en smuk skulptur i landskabet. Den slanke krop og de store vinger er et samspil mellem skulpturel form og gedigen funktion, hvor vindmøllens bæredygtige energi kommer fra naturen selv. Som leverandører til vindindustrien bidrager KK Wind Solution til fremtidens bæredygtige energi forsyning.

Vindmøllen er håndlavet i Danmark på KOLEKTOs værksted i København og er fremstillet af bæredygtigt egetræ og efterbehandlet med økologisk olie.

Læs mere om KK Wind Solutions

Tidligere kunder

Herlufsholm

Det er med stor glæde, at vi har samarbejdet med KOLEKTO om scener fra Herlufsholm. Det er en gave, som vi har givet til både translokation og dimission til udvalgte studerende, og den består af otte silhuetter af bygninger fra Herlufsholm.

MIkkel Kjellberg, rektor

7N

Vi har i 2020 haft et rigtig godt samarbejde med KOLEKTO om vores julegave til vores kunder og konsulenter. Et Backgammen spil for hele familien i eget design. Vi var med i hele processen fra ide, farver, udformning og design.

Henrik Staalsø

Sikker betaling

Dine betalingsoplysninger
behandles sikkert og krypteret