Gaveæsker med 6 ikoniske bygninger fra København.
Bestilt af udenrigsministeriet

København, Danmark

I 2018 bestilte Udenrigsministeriet gaveæsker med 6 ikoniske bygninger fra København. På æskerne indgraverede vi navne og personlige hilsner. Hermed fik udenrigsministeriet en oplagt, unik og personlig gave til deres gæster og samarbejdspartnere i forbindelse med P4G mødet, der blev afholdt i København.

Bygningerne kan bygges sammen på kryds og tværs af hinanden som en dekorativ arkitektonisk skulptur. De er tegnet i samarbejde med designer Victoria Ladefoged og er fremstillet af bæredygtigt birketræ og produceret på vores værksted i København. Få inspiration i filmen til en by eller bygning du ønsker at få designet og produceret.

Se priserne vi lavede for FN til Klimatopmøderne i 2018, 2019 og 2020

Besøg Udenrigsministeriet

Tidligere kunder

Herlufsholm

Det er med stor glæde, at vi har samarbejdet med KOLEKTO om scener fra Herlufsholm. Det er en gave, som vi har givet til både translokation og dimission til udvalgte studerende, og den består af otte silhuetter af bygninger fra Herlufsholm.

MIkkel Kjellberg, rektor

7N

Vi har i 2020 haft et rigtig godt samarbejde med KOLEKTO om vores julegave til vores kunder og konsulenter. Et Backgammen spil for hele familien i eget design. Vi var med i hele processen fra ide, farver, udformning og design.

Henrik Staalsø

Sikker betaling

Dine betalingsoplysninger
behandles sikkert og krypteret