Unikt, bæredygtigt interiør og legetøj til børn og voksne. Håndlavet i Danmark.

KOLEKTO er en dansk tegnestue, grundlagt AF MAA arkitekt Eva Wandel og grafisk designer Rikke Nogel. Vi designer og producerer alle produkter på vores værksted i København.

Ideen bag KOLEKTO er at forene leg og arkitektonisk kunst, så det engagerer mennesker på tværs af generationer. De skulpturelle designs i legetøjskollektionen består primært af forskellige arkitektoniske stilarter, der kan sættes sammen på uendelige mange måder.

Bæredygtighed er et grundelement i designet. KOLEKTOs designs, om det er til børn eller til voksne, er værker man har lyst til at have stående fremme, som man passer på, og som man tager med sig gennem hele livet, og forhåbentligt går de i arv til næste generation.

KOLEKTOs produkter skal fortælle en historie og være personlige. Derfor er det muligt at få indgraveret navn og en personlig hilsen på alle vores produkter, så det bliver din KOLEKTO. Når du en dag om mange år giver den videre til dit barnebarn, giver du ikke bare et fysisk produkt videre, men også minder og historie. Det var din mormors KOLEKTO.

Vi arbejder med bæredygtigt træ og organiske farver, og skaber designs, der har en livslang levetid, til gavn for både ejeren såvel som miljøet. For os er bæredygtighed at designe produkter, der kan skabe minder, overleve i generationer og fortælle historier.

God kvalitet varer hele livet.

 

 


KOLEKTO betyder samling på esperanto. 
Samling som en mængde af flere ting (collection).
Samling som et værdsat udpluk (frimærkesamling).
Samling som når man sætter ting sammen.