I ANLEDNING AF HENDES MAJESTÆT DRONNING MARGRETHES 80 ÅRS FØDSELSDAG.

Amalienborg

I anledning af Majestætens runde 80 års dag 2020 lavede vi en model af Dronningens eget Palæ på Amalienborg i København. Amalienborg skabt som kunstværk og puslespil med 8 håndlavede byggeklodser. Modellen kan bygges sammen til alverdens fantasi-byer og arkitektoniske skulpturer. Modellen er håndlavet i bæredygtigt træ, produceret i Danmark og forestiller palæet som der kan sættes sammen på mange forskellige måder.

AMALIENBORG SOM BYGGESÆT
Vi producerer kun 100 stk.s af Amalienborg og alle æsker er nummererede.

Prisen er 8.600 kr. og leveringstiden er 3-4 uger.
Mål: 40 x 18 cm.
Modellen bestilles via vores mail info@kolekto.dk

amalienborg kolekto

amalienborg danmark kolekto

AMALIENBORG SOM SKULPTUR
Prisen er 3.100 kr. og leveringstiden er 3-4 uger.
Mål: 36 x 16 cm.
Modellen bestilles via vores mail info@kolekto.dk

 

 

Du kan også gå på opdagelse her i : vores kollektion af byggesystemer og byggeklodser hvor du kan få inspiration til andre gaver og designobjekter, som du også kan personliggøre med et navn og personlig hilsen på æsken.

Vi håber at Majestæten, hendes børn og børnebørn vil få glæde af dette puslespil og byggesystem, og at det vil berige med ganske unyttige, men fantasifulde og legende oplevelser.

 

 Læs mere om Amalienborg her

Tidligere kunder

Herlufsholm

Det er med stor glæde, at vi har samarbejdet med KOLEKTO om scener fra Herlufsholm. Det er en gave, som vi har givet til både translokation og dimission til udvalgte studerende, og den består af otte silhuetter af bygninger fra Herlufsholm.

MIkkel Kjellberg, rektor

7N

Vi har i 2020 haft et rigtig godt samarbejde med KOLEKTO om vores julegave til vores kunder og konsulenter. Et Backgammen spil for hele familien i eget design. Vi var med i hele processen fra ide, farver, udformning og design.

Henrik Staalsø

Sikker betaling

Dine betalingsoplysninger
behandles sikkert og krypteret