TRÆSNIT
LOUISIANA KUNSTMUSEUM

Louisiana kunstmuseum
At tilbringe en dag på Louisiana Museum, for at nyde en kaffe på terrassen, tage en dukkert i havet, slentre rundt i de forskellige rum og den omkringliggende park, er lige så stor en oplevelse, som at se en af deres mange udstillinger.
Den måde bygningskroppene fletter sig ind og ud af landskabet i en fast rytme, hvor grænserne mellem ude og inde ophæves, de elegante overgange mellem bygningernes materialer, mønstrene fra murstenens forbandter, den faste takt fra de bærende trækonstruktioner, spiller så smukt sammen og på en døsig sommerdag, når associationerne får frit spil, forekommer det nærmest at skulpturerne på stedet afspejler og kommenterer menneskerne der bevæger sig rundt mellem dem ...

Louisiana plakater

KOLEKTO har, inspireret af landskabet, skulpturerne og den smukke arkitektur, arbejdet med en serie motiver, der har fået navnet "Scener fra Louisiana”. Dette har udformet sig til en serie træsnit og grafiske kunstplakater. Illustrationerne udgør nærmest en lille kærlighedshistorie med en fortælling fra den arkitektoniske perle, som Louisiana Kunst Museum er.

Se kollektionen af træsnit og plakater her.
Værkerne forhandles eksklusivt i Louisiana Kunst Museums Design butik

Besøg Louisiana Kunstmuseum

Tidligere kunder

Herlufsholm

Det er med stor glæde, at vi har samarbejdet med KOLEKTO om scener fra Herlufsholm. Det er en gave, som vi har givet til både translokation og dimission til udvalgte studerende, og den består af otte silhuetter af bygninger fra Herlufsholm.

MIkkel Kjellberg, rektor

7N

Vi har i 2020 haft et rigtig godt samarbejde med KOLEKTO om vores julegave til vores kunder og konsulenter. Et Backgammen spil for hele familien i eget design. Vi var med i hele processen fra ide, farver, udformning og design.

Henrik Staalsø

Sikker betaling

Dine betalingsoplysninger
behandles sikkert og krypteret