PERSONLIG GAVE TIL KØBENHAVNS STADSARKITEKT

Københavns stadsarkitekt

Camilla van Deurs forlod jobbet som partner i Gehl Architects for at overtage jobbet som Københavns stadsarkitekt og i den anledning modtog hun en unik og personlig udgave af METROPOL WOOD. På gaven, der leveres i en håndlavet trææske indgraverede vi hendes navn og en personlig hilsen fra hendes tidligere arbejdsplads. Vi er enormt beærede over, at et produkt fra KOLEKTO blev valgt som gave til så fornem en anledning.

Vi håber at Camilla blev glad for gaven, at den vil  stå fremme som en arkitektonisk skulptur hun altid kan pusle rundt med og at den med tiden vil blive et evigt minde om hendes tid som Stadsarkitekt i Danmarks hovedstad og metropol. Vi indgraverer navn og hilsen på mange af vores produkter hvormed en gave fra KOLEKTO bliver mere unik og personlig.

Find inspiration til din næste gave her

Se vores kollektion af byggesystemer og byggeklodser

 Læs artiklen om Camilla Van Deurs i Information

Tidligere kunder

Herlufsholm

Det er med stor glæde, at vi har samarbejdet med KOLEKTO om scener fra Herlufsholm. Det er en gave, som vi har givet til både translokation og dimission til udvalgte studerende, og den består af otte silhuetter af bygninger fra Herlufsholm.

MIkkel Kjellberg, rektor

7N

Vi har i 2020 haft et rigtig godt samarbejde med KOLEKTO om vores julegave til vores kunder og konsulenter. Et Backgammen spil for hele familien i eget design. Vi var med i hele processen fra ide, farver, udformning og design.

Henrik Staalsø

Sikker betaling

Dine betalingsoplysninger
behandles sikkert og krypteret