GRAFISKE KUNSTVÆRKER MED MOTIVER FRA LOUISIANA KUNSTMUSEUM

At tilbringe en dag på Louisiana Museum, for at nyde en kaffe på terrassen, tage en dukkert i havet, slentre rundt i de forskellige rum og den omkringliggende park, er lige så stor en oplevelse, som at se en af deres mange udstillinger.
Den måde bygningskroppene fletter sig ind og ud af landskabet i en fast rytme, hvor grænserne mellem ude og inde ophæves, de elegante overgange mellem bygningernes materialer, mønstrene fra murstenens forbandter, den faste takt fra de bærende trækonstruktioner, spiller så smukt sammen og på en døsig sommerdag, når associationerne får frit spil, forekommer det nærmest at skulpturerne på stedet afspejler og kommenterer menneskerne der bevæger sig rundt mellem dem….
Dansk kunst fra Louisiana
louisiana giacometti

KOLEKTO har, inspireret af landskabet, skulpturerne og den smukke arkitektur, arbejdet med en serie motiver, der har fået navnet "Scener fra Louisiana”. Dette har udformet sig til en serie træsnit og grafiske kunstplakater. Illustrationerne udgør nærmest en lille kærlighedshistorie med en fortælling fra den arkitektoniske perle, som Louisiana Kunst Museum er.

Dansk kunst, trærelief Kolekto
De grafiske kunstværker står stærkt sammen eller hver for sig.
I vores Gallerybox kan man få 9 plakater eller 4 træsnit.
Danske Plakater og posters
Design poster

Ældre opslag Nyere opslag


  • Peter

    Inspirerende og smukt


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort