Dronning Margrethe 80 år

Dronning Margrethe 80 år

I anledning af Majestætens runde 80 års dag har vi lavet en model af Dronningens eget Palæ på Amalienborg i København. Modellen er håndlavet i bæredygtigt træ, produceret i Danmark og forestiller palæet som der kan sættes sammen på mange forskellige måder.
Hvordan implementerer vi bæredygtighed i vores designproces

Hvordan implementerer vi bæredygtighed i vores designproces

Hvordan kan du være sikker på at det produkt du køber er bæredygtigt, når begrebet bliver brugt og misbrugt i så mange sammenhænge. Hos KOLEKTO arbejder vi med bæredygtighed i alle aspekter; fra idé til design til produktionsprocesser og det færdige produkt. Vi har som mål hele tiden at arbejde bæredygtigt, og bliver ved med at skubbe vores grænse for hvor bæredygtigt vi kan producere vores designs.
Vi har designet og produceret priserne til Klimatopmødet i New York, afholdt af FN.

Vi har designet og produceret priserne til Klimatopmødet i New York, afholdt af FN.

Vi blev meget stolte da FN kontaktede os og spurgte om vi ville designe priserne, der blev uddelt til Verdens Klimatopmøde i New York, september 2019.
Designudvikling af BLOX bygning til Realdania

Designudvikling af BLOX bygning til Realdania

BLOX-bygning er tegnet af OMA arkitekter og finansieret af RealDania. Den er hjemsted for det danske arkitekturcenter, DAC og er en akrobatisk blanding af anvendelser (museum, restaurant, lejligheder osv.) Inspireret af OMAs ideer, skitser og bygningens endelige resultat, har Stories in Structures arbejdet med historien og strukturerne bag BLOX og omdannet det til et kunstværk / skulptur og legende byggesystem. Hermed har Realdania fået et personligt og bæredygtigt produkt de kan give i gave.
København har fået ny stadsarkitekt

København har fået ny stadsarkitekt

Camilla van Deurs forlod jobbet som partner i Gehl Architects for at overtage jobbet som Københavns stadsarkitekt og i den anledning modtog hun en unik og personlig udgave af METROPOL WOOD. På gaven, der leveres i en håndlavet trææske indgraverede vi hendes navn og en personlig hilsen fra hendes tidligere arbejdsplads. Vi er enormt beæret over, at et produkt fra KOLEKTO blev valgt som gave til så fornem en anledning. Vi håber at Camilla blev glad for gaven, at den vil  stå fremme som en arkitektonisk skulptur hun altid kan pusle rundt med og at den med tiden vil blive et evigt minde om hendes tid som Stadsarkitekt i Danmarks hovedstad og metropol. Vi indgraverer navn og hilsen på mange af vores produkter hvormed en gave fra KOLEKTO bliver mere unik og personlig. Find inspiration til din næste gave her på siden. Se METROPOL  
WE ARE: The Sustainably-Minded Creators Behind the State-of-the-Art Partnership Award

WE ARE: The Sustainably-Minded Creators Behind the State-of-the-Art Partnership Award

In 2018, the Courtauld Commitment – winner of the 2018 State-of-the-Art Partnership of the Year Award – did not receive a flashy, glass or golden trophy to recognize their excellence. Rather, when WRAP CEO Marcus Gover and Director Richard Swannell joined Her Royal Highness Crown Princess Mary of Denmark on the stage of the Danish Opera House, the Princess passed along a birchwood globe, branded with the P4G swirl. It was a symbolic structure made with sustainable practices and materials – meant to symbolize a world unified through partnership. 

Sikker betaling

Dine betalingsoplysninger
behandles sikkert og krypteret